Welkom aan de Turkse zuidkust!

Uw vraag staat bij ons centraal. Of u wilt kopen, verkopen, verhuren, een eigen project wilt ontwikkelen, een specifieke woning zoekt of wenst te verbouwen wij horen het graag. Het Nederlands-Turkse team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Utopia-AlanyaTurkije-Riviera.nl is actief aan de Turkse zuidkust sinds 2001. Met meerder kantoorlocaties in Turkije en een vestiging in Nederland zijn wij u graag van dienst.
Indien u plannen heeft om een woning in Turkije te kopen, te verkopen of te verhuren dan horen wij graag wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

Privacy statement

De persoonlijke gegevens die u op de site invult, zullen voor het doel waarvoor u de gevraagde informatie (aanvraag informatie en/of publicaties) heeft gegeven, worden gebruikt. Deze gegevens zullen niet aan derden worden gegeven.

Bij vragen opmerkingen of suggesties kunt u ons bereiken via het formulier of per telefoon

 Veel succes bij uw oriĆ«ntatie en hopelijk tot binnenkort in Turkije

met vriendelijke groet,

 

Turkije-riviera.nl redactie

2001 - 2009

 

 

Turkije-riviera.nl

De samenstellers van de internetpagina Turkije-riviera.nl, de uitgevers van informatie en onroerend goed publicaties voor Turkije-riviera zijn zich volledig bewust van hun taak zo betrouwbaar mogelijke informatie te verstrekken. Niettemin kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuistheden die mogelijk in de informatie en/of publicaties van de geplaatste links of onroerend goed omschrijving voorkomen. Turkije-riviera.nl is een promotie initiatief en werkt in opdracht van projectontwikkelaars uit Turkije.

Indien u informatie wilt ontvangen kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens, het overnemen van foto's en tekst van de Turkije-riviera.nl pagina's kan alleen na schriftelijke aanvraag en indien hier toestemming voor wordt verleend.

Turkije-riviera, de verwijzing naar een woning in Turkije  www.Turkije-riviera.nl

 

Turkije-riviera.nl

De woningen die u in aanbod op de pagina aantreft

 

De woningen van Turkije-riviera worden vrij op naam aangeboden.

Vanuit Turkije-riviera Makelaars zijn wij ons meer gaan richten op de projectontwikkeling. Daarbij zijn de woningen ook eigendom van Turkije-riviera of in eigen beheer ontwikkeld.

 

Hierdoor kunnen wij u een hoge kwaliteit van de woning garanderen en de beste prijzen bieden.  Dus zonder bijkomende kosten, vrij op naam en zonder onnodige tussenschakels.  U doet rechtstreeks zaken met de eigenaar.

 

Twijfelt u of een bepaalde woning wel in verkoop is bij een betreffende makelaar, neem dan contact op.

 

BrochureVraag vrijblijvend de gratis brochures en reisinformatie aan per email of telefoon: Contactgegevens Nederland

Turkije-riviera-kantoorTurkije-Riviera.nl

Nijverheidsw 60 -50b
3812 PM Amersfoort

(0031) 0628843396     Emailformulier