Investeerders welkom!

Er zijn volop mogelijkheden voor investeerders in Turkije. Deze opkomende markt biedt niet alleen kansen in de handel of productie, maar zeker ook in het onroerend goed. Nederland staat al jaren in de top 5 van top-investeerders in Turkije. Op het gebied van onroerend goed blijven zij echter achter op de Engelsen en Ieren.

Rendement
Rendement komt voort uit waardestijging en verhuur, de locatie keuze is daarbij allesbepalend.
Indien we Turkije tot Europa mogen rekenen, zijn er momenteel 2 landen waar de woning waardestijging doorloopt. Dit zijn Duitsland en Turkije.
Investeren in onroerend goed is over het algemeen een lange termijn investering. Instappen in een nieuwbouwproject biedt over het algemeen het meeste rendement. Locatie & kwaliteit zijn uiteraard doorslaggevend.
In 2009 zien wij een zeer sterke groei van het aantal verhuurde appartementen. Lang niet iedereen kiest voor een all-inclusive en vooral vanuit Engeland stijgt de vraag naar appartementen voor een week tot enkele maanden.
 
Er zijn goede verhuurbedrijven internationaal actief en lokaal hebben wij in elke plaats waar wij aanbod hebben contact met een beheerder.
 
Artikelen / documentatie
Sinds 2001 zijn wij actief in Turkije en hebben voor u de statistieken, cijfers en onderbouwingen paraat.
Uw vraag staat bij ons centraal. Of u wilt kopen, verkopen, verhuren, een eigen project wilt ontwikkelen, een specifieke woning zoekt of wenst te verbouwen wij horen het graag. Het Nederlands-Turkse team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Duidelijkheid en zekerheid staan bij de projecten voorop en ook na aankoop of verkoop zijn wij er voor u. De aftersales service gaat verder ook nadat u slaagt via Turkije-Riviera.nl.

Investeringsvoorstel
Voor aanvullende informatie en documentatie kunt u de brochure gratis en vrijblijvend aanvragen per email, telefoon of via een afspraak. Emailformulier (0031) 0628843396

Het actuele aanbod:

Thuis aan de Turkse Riviera Manisa, Izmir, Kusadasi, Aydin, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Antalya, Belek, Side, Manavgat, Alanya, Anamur, Mersin, Adana Regio Turkse kust: Op deze pagina's vindt u het actuele aanbod aan de kust van Turkije. Wij zijn met name actief in de regio zuid en zuid-west Turkije, zie ook bijgaande plattegrond. Bij aankoop van een woning koopt u rechtstreeks van de eigenaar, zonder tussenkomst van derden. Alle woningen zijn sleutelklaar en bij de aankoopprijs zijn alle kosten inbegrepen. De woningen zijn getoetst op juridische, bouwkundige en financiele aspecten. Alle woningen worden inclusief Tapu en Iskan geleverd.


Het aanbod strekt zich uit vanaf Izmir, Kusadasi en Bodrum in het westen tot en met Alanya, Gazipasa in het zuiden en Adana in het oosten. Regio zuid- zuid-west, met speciale aandacht en kantoorlocaties in de plaatsen:  Alanya, Side, Belek, Kargicak, Avsallar, Mahmutlar, Gazipasa, Kemer, Finike en Fethiye.
Aan de bovenzijde van de pagina vindt u een keuze menu.


Meer informatie over het aanbod in Turkije:

Voor aanvullende informatie en documentatie kunt u de brochure gratis en vrijblijvend aanvragen per email, telefoon of via een afspraak in Nederland. Een afspraak is mogelijk bij u thuis, op kantoor of elders in Nederland, Belgie of Turkije. Bijvoorbeeld tijdens een beurs seminar of afspraak.

BrochureVraag vrijblijvend de gratis brochures en reisinformatie aan per email of telefoon: Contactgegevens Nederland

Turkije-riviera-kantoorTurkije-Riviera.nl

Nijverheidsw 60 -50b
3812 PM Amersfoort

(0031) 0628843396     Emailformulier