Welkom in Mahmutlar,

mahmutlar turkijeAlanya was ooit de belangrijkste havenstad van de Seldjoeken en wordt nu omschreven als het Miami van Turkije. Hier liggen de mooiste kiliometers lange zandstranden van Turkije. Alanya is dan ook de laatste jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeristische plaatsen van Turkije. Vanwege het subtropische klimaat, komen er in de winter ook veel toeristen.


Een van de geliefde dorpen nabij Alanya is Mahmutlar. Een uniek dorpsgebied met authentiek karakter.1 kamer appartement vanaf euro 32.000 vrij op naam
2 kamer appartement vanaf euro 36.000 vrij op naam
3 kamer appartement vanaf euro 42.000 vrij op naam

meer informatie sturen wij graag toe op verzoek per telefoon of per email.  Emailformulier
mahmutlar turkijeAppartement 4 kamers direct aan zee, boulevard van Mahmutlar.

Alanya Mahmutlar - Mooie eerste kustlijn appartement in Alanya Mahmutlar met een panorama uitzicht op de de zee, historische burcht en stad Alanya.
Zwembad fitness,
Sauna per appartement.


Meer informatie

mahmutlar turkijeAppartement 2 slaapkamers 2 badkamer in Mahmutlar

Alanya Mahmutlar -
Zwembad fitness,
Sauna per appartement.
Luxe en kwaliteit voor een scherpe prijs.
45.000 vrij op naam

Meer informatie
Utopia-AlanyaTurkije-Riviera.nl is actief aan de Turkse zuidkust sinds 2001. Met meerder kantoorlocaties in Turkije en een vestiging in Nederland zijn wij u graag van dienst.
Indien u plannen heeft om een woning in Turkije te kopen, te verkopen of te verhuren dan horen wij graag wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

Duidelijkheid en zekerheid staan bij de projecten voorop en ook na aankoop of verkoop zijn wij er voor u. De aftersales service gaat verder ook nadat u slaagt via Turkije-Riviera.nl.
Wij kijken uit naar uw bezoek aan een van de bovengenoemde steden, dorpen en regios.
Welkom in Turkije 

Het actuele aanbod:

Thuis aan de Turkse Riviera Manisa, Izmir, Kusadasi, Aydin, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Antalya, Belek, Side, Manavgat, Alanya, Anamur, Mersin, Adana Regio Turkse kust: Op deze pagina's vindt u het actuele aanbod aan de kust van Turkije. Wij zijn met name actief in de regio zuid en zuid-west Turkije, zie ook bijgaande plattegrond. Bij aankoop van een woning koopt u rechtstreeks van de eigenaar, zonder tussenkomst van derden. Alle woningen zijn sleutelklaar en bij de aankoopprijs zijn alle kosten inbegrepen. De woningen zijn getoetst op juridische, bouwkundige en financiele aspecten. Alle woningen worden inclusief Tapu en Iskan geleverd.


Het aanbod strekt zich uit vanaf Izmir, Kusadasi en Bodrum in het westen tot en met Alanya, Gazipasa in het zuiden en Adana in het oosten. Regio zuid- zuid-west, met speciale aandacht en kantoorlocaties in de plaatsen:  Alanya, Side, Belek, Kargicak, Avsallar, Mahmutlar, Gazipasa, Kemer, Finike en Fethiye.
Aan de bovenzijde van de pagina vindt u een keuze menu.


Meer informatie over het aanbod in Turkije:

Voor aanvullende informatie en documentatie kunt u de brochure gratis en vrijblijvend aanvragen per email, telefoon of via een afspraak in Nederland. Een afspraak is mogelijk bij u thuis, op kantoor of elders in Nederland, Belgie of Turkije. Bijvoorbeeld tijdens een beurs seminar of afspraak.

BrochureVraag vrijblijvend de gratis brochures en reisinformatie aan per email of telefoon: Contactgegevens Nederland

Turkije-riviera-kantoorTurkije-Riviera.nl

Nijverheidsw 60 -50b
3812 PM Amersfoort

(0031) 0628843396     Emailformulier