Over Turkije-Riviera.nl

Turkije-Riviera.nl is actief aan de Turkse zuidkust sinds 2001. Met meerdere kantoorlocaties in Turkije en een vestiging in Nederland zijn wij u graag van dienst. Indien u plannen heeft om een woning in Turkije te kopen, te verkopen of te verhuren dan horen wij graag wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.
BrochureVraag vrijblijvend de gratis brochures en reisinformatie aan per email of telefoon: Contactgegevens Nederland

Turkije-riviera-kantoorTurkije-Riviera.nl

Nijverheidsw 60 -50b
3812 PM Amersfoort

(0031) 0628843396     Emailformulier
Utopia-AlanyaTurkije-Riviera.nl is actief aan de Turkse zuidkust sinds 2001.
Duidelijkheid en zekerheid staan bij de projecten voorop en ook na aankoop of verkoop zijn wij er voor u. De aftersales service gaat verder ook nadat u succesvol een woning koopt in Turkije.

Wij kijken uit naar uw bezoek aan een van de bovengenoemde steden, dorpen en regios.
Welkom in Turkije

Uw vraag staat bij ons centraal. Of u wilt kopen, verkopen, verhuren, een eigen project wilt ontwikkelen, een specifieke woning zoekt of wenst te verbouwen wij horen het graag. Het Nederlands-Turkse team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
Een afspraak is mogelijk bij u thuis, op kantoor of elders in Nederland, Belgie of Turkije. Bijvoorbeeld tijdens een beurs seminar of afspraak.

Het actuele aanbod:

Thuis aan de Turkse Riviera Manisa, Izmir, Kusadasi, Aydin, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Antalya, Belek, Side, Manavgat, Alanya, Anamur, Mersin, Adana Regio Turkse kust: Het aanbod strekt zich uit vanaf Izmir, Kusadasi en Bodrum in het westen tot en met Alanya, Gazipasa in het zuiden en Adana in het oosten.


Meer informatie over het aanbod in Turkije:

Voor aanvullende informatie en documentatie kunt u de brochure gratis en vrijblijvend aanvragen per email, telefoon of via een afspraak in Nederland. Een afspraak is mogelijk bij u thuis, op kantoor of elders in Nederland, Belgie of Turkije. Bijvoorbeeld tijdens een beurs seminar of afspraak.

Wij kijken uit naar uw bezoek aan een van de bovengenoemde steden, dorpen en regios.
Welkom in Turkije

Vraag vrijblijvend de gratis brochures en reisinformatie aan per email of telefoon:
Contactgegevens Nederland

Turkije-Riviera.nl

Nijverheidsw 60 -50b
3812 PM Amersfoort

(0031) 0628843396     Emailformulier