Side Ottomaanse stijl villa

De Architectuur van het project is onderscheidend van kwaliteit.
villa SideHet ontwerp van de villa bevat elementen uit de traditionele Turkse architectuur met modern landelijke Mediterraanse invloeden.

Het project met zijn unieke concept beoogt een exclusieve omgeving te creeren met smaakvolle Turkse woningen in plaats van louter een complex van villa's. Zodoende bieden de verhoogde scheidingswanden tussen de villas - die elk over een stijlvol ontworpen tuin en prive zwembad beschikken - een zeer hoge mate van privacy.

U heeft keuze uit 3 verschillende villa ontwerpen met 3 of 4 slaapkamers en 3 badkamers. De woonkamer en veranda is zeer ruim ontworpen en voorzien van speciale decoraties. Wat betreft interieur, zullen een aantal van de natuurstenen muren ook zichtbaar zijn aan de binnenzijde van de villa's waardoor een smaakvol landelijk effect wordt gecreeerd.

ottomaanse stijl villaDe totale perceelgrootte voor de 15 villa's bedraagt 10.270,69 m2

Waarom kiezen voor deze modern uitgevoerde Ottomaanse stijl villas ?
> Landelijke locatie met mooie uitzichten.
> 3 verschillende typen vrijstaande villa's met een traditioneel Turkse ontwerp.
> Landelijke woningen met volledige privacy. 
> Ver weg van het stadsleven, een ideale omgeving om te genieten van rust en natuur.
> Antalya biedt de grootste luchthaven aan de kust van Turkije op slechts 45 minuten rijden met directe vluchten vanuit Europa het hele jaar door.

> Het Golfparadijs van Turkije, met 12 gerenommeerde golfbanen en het oude centrum van Side, met jaarlijks duizenden bezoekers, zijn gemakkelijk te bereiken vanaf het project.
> De bouwdichtheid op dit exclusieve perceel bedraagt slechts 15% waardoor 85% van het bouwoppervlak zal gebruikt worden voor professioneel aangelegde tuinen.
> Elke villa heeft een perceelgrootte van minimaal 650 m2 en biedt u zo zeer veel ruimte voor ontspanning en om te genieten van het buitenleven.


Meer informatie over het aanbod in Side:

Voor aanvullende informatie en documentatie kunt u de brochure gratis en vrijblijvend aanvragen per email, telefoon of via een afspraak in Nederland. Een afspraak is mogelijk bij u thuis, op kantoor of elders in Nederland, Belgie of Turkije. Bijvoorbeeld tijdens een beurs seminar of afspraak.

BrochureVraag vrijblijvend de gratis brochures en reisinformatie aan per email of telefoon: Contactgegevens Nederland

Turkije-riviera-kantoorTurkije-Riviera.nl

Nijverheidsw 60 -50b
3812 PM Amersfoort

(0031) 0628843396     Emailformulierandere gebieden:
Alanya  Side  Belek  Kargicak  Avsallar  Mahmutlar  Gazipasa  Kemer  Finike  Fethiye